Opinie o Nas

tel. 734 669 015

e-mail: biuro@bielsko-kominki.pl

Godziny otwarcia sklepu

stacjonarnego i internetowego:

pn. - pt. 9 - 17

sob. 9 - 13

Promocje
Wkład kominkowy Dovre 2180 CBS
Wkład kominkowy Dovre 2180 CBS
6 336,00 zł 4 999,00 zł 5 151,22 zł 4 064,23 zł
szt.
Piecyk wolnostojący Dovre BRUT E12
Piecyk wolnostojący Dovre BRUT E12
4 410,00 zł 3 749,00 zł 3 585,37 zł 3 047,97 zł
szt.
Piecyk ROMOTOP EVORA 01 - ceramika 92360 kość słoniowa PROMOCJA  - "od ręki"
Piecyk ROMOTOP EVORA 01 - ceramika 92360 kość słoniowa PROMOCJA - "od ręki"
4 440,00 zł 3 380,00 zł 3 609,76 zł 2 747,97 zł
szt.
Piecyk na pellet Alina 9kW color crema i rubino rosso
Piecyk na pellet Alina 9kW color crema i rubino rosso
7 990,00 zł 5 990,00 zł 6 495,93 zł 4 869,92 zł
szt.
Kuchnia kominkowa z płaszczem wodnym KVS Moravia VSP 9100 brąz, prawa, chrom
Kuchnia kominkowa z płaszczem wodnym KVS Moravia VSP 9100 brąz, prawa, chrom
5 130,00 zł 3 000,00 zł 4 170,73 zł 2 439,02 zł
szt.
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Avola / czarny
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Avola / czarny
3 626,00 zł 2 900,00 zł 2 947,97 zł 2 357,72 zł
szt.
Piec wolnostojący La Nordica Isotta z płytą do gotowania
Piec wolnostojący La Nordica Isotta z płytą do gotowania
7 034,00 zł 6 330,00 zł 5 718,70 zł 5 146,34 zł
szt.
Piec wolnostojący La Nordica Candy
Piec wolnostojący La Nordica Candy
3 702,00 zł 3 330,00 zł 3 009,76 zł 2 707,32 zł
szt.
Piec wolnostojący La Nordica Astrid
Piec wolnostojący La Nordica Astrid
9 520,00 zł 8 568,00 zł 7 739,84 zł 6 965,85 zł
szt.
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Arktic / czarny + złote okucia
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Arktic / czarny + złote okucia
2 843,21 zł 2 558,00 zł 2 311,55 zł 2 079,67 zł
szt.
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Vaasa Plus III antracyt/srebrne dzwiczki
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Vaasa Plus III antracyt/srebrne dzwiczki
1 907,00 zł 1 750,00 zł 1 550,41 zł 1 422,76 zł
szt.
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Boras z wymiennikiem wodnym kolor antracyt, drzwiczki i pokrywa srebrna
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Boras z wymiennikiem wodnym kolor antracyt, drzwiczki i pokrywa srebrna
4 817,00 zł 3 500,00 zł 3 916,26 zł 2 845,53 zł
szt.
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Treviso  z wymiennikiem wodnym kolor czarny kafle zielone
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Treviso z wymiennikiem wodnym kolor czarny kafle zielone
5 756,00 zł 5 150,00 zł 4 679,67 zł 4 186,99 zł
szt.
Piec kaflowy HAAS+SOHN Eboli kafle tabakowe
Piec kaflowy HAAS+SOHN Eboli kafle tabakowe
4 795,00 zł 4 300,00 zł 3 898,37 zł 3 495,93 zł
szt.
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Empoli z wymiennikiem wodnym kolor zielony
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Empoli z wymiennikiem wodnym kolor zielony
5 738,00 zł 5 140,00 zł 4 665,04 zł 4 178,86 zł
szt.
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Empoli kafle zielone
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Empoli kafle zielone
4 795,00 zł 4 300,00 zł 3 898,37 zł 3 495,93 zł
szt.
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Savona z wymiennikiem wodnym czarny, kafle białe
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Savona z wymiennikiem wodnym czarny, kafle białe
6 236,00 zł 5 750,00 zł 5 069,92 zł 4 674,80 zł
szt.
Piecyk wolnostojący Thorma Andorra szary 7,5kW
Piecyk wolnostojący Thorma Andorra szary 7,5kW
3 490,00 zł 3 300,00 zł 2 837,40 zł 2 682,93 zł
szt.
Piec wolnostojący La Nordica Isotta Forno z piekarnikiem
Piec wolnostojący La Nordica Isotta Forno z piekarnikiem
11 794,00 zł 10 615,00 zł 9 588,62 zł 8 630,08 zł
szt.
Piec wolnostojący La Nordica Flò biały
Piec wolnostojący La Nordica Flò biały
8 568,00 zł 7 710,00 zł 6 965,85 zł 6 268,29 zł
szt.
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Arktic 12 płyta grzejna / czarny + złote okucia
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Arktic 12 płyta grzejna / czarny + złote okucia
3 391,19 zł 3 052,00 zł 2 757,07 zł 2 481,30 zł
szt.
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Vaasa Plus IV antracyt/dzrzwiczki i pokrywa srebrna
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Vaasa Plus IV antracyt/dzrzwiczki i pokrywa srebrna
1 907,00 zł 1 750,00 zł 1 550,41 zł 1 422,76 zł
szt.
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Boras z wymiennikiem wodnym kolor czarny beżowe płytki
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Boras z wymiennikiem wodnym kolor czarny beżowe płytki
4 817,00 zł 3 500,00 zł 3 916,26 zł 2 845,53 zł
szt.
Wkład kominkowy HAAS+SOHN Amadora z wymiennikiem wodnym antracyt emaliowane drzwi
Wkład kominkowy HAAS+SOHN Amadora z wymiennikiem wodnym antracyt emaliowane drzwi
5 787,00 zł 5 150,00 zł 4 704,88 zł 4 186,99 zł
szt.
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Trino AL z wymiennikiem wodnym kolor czarny kafel kość słoniowa
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Trino AL z wymiennikiem wodnym kolor czarny kafel kość słoniowa
5 815,00 zł 5 230,00 zł 4 727,64 zł 4 252,03 zł
szt.
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Empoli z wymiennikiem wodnym kolor bordo
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Empoli z wymiennikiem wodnym kolor bordo
5 738,00 zł 5 140,00 zł 4 665,04 zł 4 178,86 zł
szt.
Kominek HAAS+SOHN Adonis II (wkład+zabudowa)
Kominek HAAS+SOHN Adonis II (wkład+zabudowa)
8 703,00 zł 7 830,00 zł 7 075,61 zł 6 365,85 zł
szt.
Piec wolnostojący La Nordica Fortuna Steel
Piec wolnostojący La Nordica Fortuna Steel
11 212,00 zł 10 090,00 zł 9 115,45 zł 8 203,25 zł
szt.
Piec wolnostojący La Nordica Helga PETRA
Piec wolnostojący La Nordica Helga PETRA
10 842,00 zł 9 758,00 zł 8 814,63 zł 7 933,33 zł
szt.
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Bergamo mini / czarny + beżowe płytki
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Bergamo mini / czarny + beżowe płytki
3 424,40 zł 3 081,00 zł 2 784,07 zł 2 504,88 zł
szt.
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Vaasa Plus IV antracyt/srebrne drzwiczki
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Vaasa Plus IV antracyt/srebrne drzwiczki
1 907,00 zł 1 750,00 zł 1 550,41 zł 1 422,76 zł
szt.
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Farum z wymiennikiem wodnym kolor czarny/woodstone prestige
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Farum z wymiennikiem wodnym kolor czarny/woodstone prestige
7 489,00 zł 6 660,00 zł 6 088,62 zł 5 414,63 zł
szt.
Wkład kominkowy HAAS+SOHN Amadora z wymiennikiem wodnym antracyt emaliowane drzwi, rama w kształcie łuku
Wkład kominkowy HAAS+SOHN Amadora z wymiennikiem wodnym antracyt emaliowane drzwi, rama w kształcie łuku
6 153,00 zł 5 480,00 zł 5 002,44 zł 4 455,28 zł
szt.
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Trino AL z wymiennikiem wodnym kolor czarny kafel brąz
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Trino AL z wymiennikiem wodnym kolor czarny kafel brąz
5 815,00 zł 5 230,00 zł 4 727,64 zł 4 252,03 zł
szt.
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Empoli z wymiennikiem wodnym kolor karmel
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Empoli z wymiennikiem wodnym kolor karmel
5 738,00 zł 5 140,00 zł 4 665,04 zł 4 178,86 zł
szt.
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Empoli kafle karmelowe
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Empoli kafle karmelowe
4 795,00 zł 4 300,00 zł 3 898,37 zł 3 495,93 zł
szt.
Kominek HAAS+SOHN Ascim 2 (wkład+zabudowa)
Kominek HAAS+SOHN Ascim 2 (wkład+zabudowa)
7 557,00 zł 6 800,00 zł 6 143,90 zł 5 528,46 zł
szt.
Piec wolnostojący La Nordica Helga bordo
Piec wolnostojący La Nordica Helga bordo
10 049,00 zł 9 044,00 zł 8 169,92 zł 7 352,85 zł
szt.
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Bergamo mini / antracyt + szare płytki
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Bergamo mini / antracyt + szare płytki
3 424,40 zł 3 081,00 zł 2 784,07 zł 2 504,88 zł
szt.
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Vaasa Plus V drzwiczki i pokrywa srebrna
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Vaasa Plus V drzwiczki i pokrywa srebrna
1 907,00 zł 1 750,00 zł 1 550,41 zł 1 422,76 zł
szt.
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Grand Max plus II/11 z wymiennikiem wodnym kolor czarny/bruk beżowy
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Grand Max plus II/11 z wymiennikiem wodnym kolor czarny/bruk beżowy
5 727,00 zł 5 140,00 zł 4 656,10 zł 4 178,86 zł
szt.
Wkład kominkowy HAAS+SOHN Amadora z wymiennikiem wodnym antracyt emaliowane drzwi, rama równa
Wkład kominkowy HAAS+SOHN Amadora z wymiennikiem wodnym antracyt emaliowane drzwi, rama równa
6 125,00 zł 5 460,00 zł 4 979,67 zł 4 439,02 zł
szt.
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Trino AL z wymiennikiem wodnym kolor czarny kafel miodowy
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Trino AL z wymiennikiem wodnym kolor czarny kafel miodowy
5 815,00 zł 5 230,00 zł 4 727,64 zł 4 252,03 zł
szt.
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Empoli AL z wymiennikiem wodnym kolor zielony
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Empoli AL z wymiennikiem wodnym kolor zielony
5 948,00 zł 5 300,00 zł 4 835,77 zł 4 308,94 zł
szt.
Kominek HAAS+SOHN Genf II Rainbow (wkład+zabudowa)
Kominek HAAS+SOHN Genf II Rainbow (wkład+zabudowa)
7 751,00 zł 6 980,00 zł 6 301,63 zł 5 674,80 zł
szt.
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Vaasa Plus V antracyt srebrne drzwiczki
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Vaasa Plus V antracyt srebrne drzwiczki
1 907,00 zł 1 750,00 zł 1 550,41 zł 1 422,76 zł
szt.
Wkład kominkowy HAAS+SOHN Amadora z wymiennikiem wodnym antracyt emaliowane drzwi, duża rama równa
Wkład kominkowy HAAS+SOHN Amadora z wymiennikiem wodnym antracyt emaliowane drzwi, duża rama równa
6 199,00 zł 5 520,00 zł 5 039,84 zł 4 487,80 zł
szt.
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Trino AL z wymiennikiem wodnym kolor czarny kafel czarny
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Trino AL z wymiennikiem wodnym kolor czarny kafel czarny
5 815,00 zł 5 230,00 zł 4 727,64 zł 4 252,03 zł
szt.
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Empoli AL z wymiennikiem wodnym kolor bordo
Piec wolnostojący HAAS+SOHN Empoli AL z wymiennikiem wodnym kolor bordo
5 948,00 zł 5 300,00 zł 4 835,77 zł 4 308,94 zł
szt.
Polityka Prywatności

Polityka Prywatności

1. Postanowienia ogólne

1.1 Niniejsza polityka prywatności określa zasady ochrony informacji poufnych dotyczących Użytkowników, w tym danych osobowych, przez administratora tych danych, czyli podmiot prowadzący Sklep zwany dalej Sprzedawcą.

1.2 Na potrzeby interpretacji niniejszego dokumentu zastosowanie znajdują definicje ujęte w Regulaminie Sklepu.

1.3 Prowadząc Sklep Sprzedawca dokłada szczególnych starań w celu ochrony praw Użytkowników, w szczególności w zakresie ochrony prywatności i ochrony informacji przekazanych Sprzedawcy i dotyczących Użytkowników. Informacje te (w tym dane osobowe Użytkowników) są należycie zabezpieczane, a formularze internetowe służące do służące do przesyłania tych informacji są chronione protokołem bezpieczeństwa SSL, dzięki czemu proces przekazywania danych jest szyfrowany. Przetwarzając dane osobowe Użytkowników Sprzedawca zwraca szczególną uwagę na to, aby dane te były chronione przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów prawa oraz ich zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.

2. Dane osobowe

2.1 Podczas korzystania ze Sklepu, Użytkownik może zostać poproszony o podanie swoich danych osobowych, niezbędnych do świadczenia usług przez Sprzedawcę:

  1. podczas rejestracji w Sklepie (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail)
  2. przy wyrażeniu chęci korzystania z usługi Newslettera (adres e-mail),
  3. przy składaniu zamówienia (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail).

2.2 Podanie jakichkolwiek danych osobowych przez Użytkownika jest dobrowolne. Podanie danych wymienionych pkt.2.1. jest konieczne w celach określonych w pkt.2.4.

2.3 Użytkownicy mogą przeglądać Sklep oraz zamieszczone w nim oferty dotyczące towarów lub bez uprzedniej rejestracji oraz podawania danych osobowych.

2.4 Dane osobowe Użytkowników będących osobami fizycznymi (w tym osobami fizycznymi prowadzącymi jednoosobową działalność gospodarczą) będą przetwarzane przez Sprzedawcę jako administratora danych osobowych w celu świadczenia usług przez Sprzedawcę za pośrednictwem Sklepu, jak również w celach marketingowych związanych z funkcjonowaniem Sklepu, w tym dotyczących usług i towarów prezentowanych w Sklepie. W odniesieniu do danych osobowych Użytkowników dokonujących rejestracji w Sklepie z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z Allegro lub dokonujących w Sklepie zakupu towarów lub usług z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z PayU, Sprzedawca otrzymuje te dane – odpowiednio - od Grupy Allegro lub PayU, za zgodą Użytkowników oraz w zakresie niezbędnym do realizacji przez Sprzedawcę celów wskazanych powyżej. Przetwarzanie zbieranych danych odbywa się zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych i ustawy z dnia 18 lipca 2002r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Podanie przez Użytkownika swoich danych osobowych jest dobrowolne.

2.5 Dane osobowe Użytkownika mogą być udostępniane podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na mocy obowiązujących przepisów prawa, w tym właściwym organom wymiaru sprawiedliwości. Dane osobowe Użytkowników mogą być także przekazywane lub ujawniane – w niezbędnym i wymaganym zakresie - podmiotom trzecim, w tym podmiotom wykonującym na zlecenie Sprzedawcy czynności związane z zawartą z Nabywcą Umową, m. in. operatorom obsługującym płatności elektroniczne z tytułu zawieranych Umów lub podmiotom realizującym dostawy zamówionych towarów. Dane osobowe Użytkowników (w tym ich adresy e-mail) mogą być także ujawniane przez Sprzedawcę Grupie Allegro w związku z prowadzeniem Sklepu przez Sprzedawcę, w tym w związku z wykonywaniem przez Grupę Allegro na rzecz Sprzedawcy czynności wynikających z umowy pomiędzy Sprzedawcą a Grupą Allegro, umożliwiającej Sprzedawcy korzystanie z narzędzi służących do prowadzenia Sklepu.

2.6 Sprzedawca zapewnia Użytkownikom, których dane osobowe przetwarza, realizację uprawnień wynikających z ustawy o ochronie danych osobowych, w tym prawa dostępu do treści własnych danych osobowych i ich poprawiania oraz prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych na zasadach opisanych w przedmiotowej ustawie.

2.7 W ramach realizacji prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych, Użytkownik ma w szczególności prawo do wniesienia pisemnego, umotywowanego żądania zaprzestania przetwarzania jego danych ze względu na jego szczególną sytuację, a także wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania jego danych, gdy Sprzedawca przetwarza je gdy jest to niezbędne dla wypełnienia prawnie usprawiedliwionych celów realizowanych przez Sprzedawcę lub gdy Sprzedawca zamierza je przetwarzać w celach marketingowych, lub wobec przekazywania przez Sprzedawcę danych osobowych Użytkownika innemu niż Sprzedawca administratorowi danych.

2.8 Poufne informacje dotyczące Użytkowników, w tym dane osobowe Użytkowników są chronione przez Sprzedawcę przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, a także innymi przypadkami ich ujawnienia albo utraty oraz przed zniszczeniem lub nieuprawnioną modyfikacją wskazanych danych oraz informacji poprzez stosowanie odpowiednich zabezpieczeń technicznych i organizacyjnych.

3. Ciasteczka (cookies)

3.1 Sprzedawca stosuje pliki "cookies". Informacje zbierane przy pomocy "cookies" pozwalają dostosowywać usługi i treści do indywidualnych potrzeb i preferencji Użytkowników, jak również służą do opracowywania ogólnych statystyk dotyczących korzystania przez Użytkowników ze Sklepu. Wyłączenie w przeglądarce internetowej opcji pozwalającej na zapisywanie plików "cookies" zasadniczo nie uniemożliwia korzystania ze Sklepu, może jednak spowodować pewne utrudnienia. Szczegółowe postanowienia odnoszące się do plików „cookies” określa Polityka Cookies zamieszczona pod następującym adresem http://bielsko-kominki.pl/pl/static/polityka-prywatnosci.html.

do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl